12 juni 2007

Konstruktivt på flera håll

Nu blev det en vecka mellan inläggen igen! Men tiden före sommar och semester är alltid hektisk och fylld av möten och arbete.
Gårdagen ägnades åt att lyssna till och debattera med en ganska gnällig opposition med få konstruktiva förslag och desto fler klagomål på...allt vi gör för att komma till rätta med problem. Toppnoteringen kom när Dick Jansson (s) både tyckte att vi gjorde för mycket och att vi inte tog problem på allvar!
Fast egentligen hade vi i Alliansen skäl att vara glada och nöjda. I budgeten fortsätter vi arbetet med att få balans i primärvården och fortsätter med att skapa mångfald och valfrihet.

Ovanpå detta kom under gårdagen beskedet att partiet nu sätter ner foten om Ansvarskommittén. Det är en glädjens dag för alla oss som inte tror på storskaliga lösningar och centraldirigerad utveckling. Synd bara att så mycket kraft och möda redan lagts på frågan. Men låt oss nu i stället lägga kraft på att hitta bra former för frivillig samverkan i stället. Det finns det goda förutsättningar för i vår del av landet.

Inga kommentarer: